Više od 20 milijuna korisnika širom svijeta koristi neku vrstu Cloud usluge koja omogućuje modernizaciju prijenosa i sinhronizaciju podataka, omogućujući zajednički pristupu datotekama bez obzira na to gdje se podaci nalaze – u aplikacijama, objektnim i prostornim pohranama ili u oblaku.

 

 

 


Sinkronizacija i dijeljenje datoteka tvrtke s bilo kojeg uređaja nikada nije bilo lakše

Uz ownCloud, korisnici imaju jednostavno sučelje iz koje mogu pristupiti, sinkronizirati i dijeliti datoteke na bilo kojem uređaju, bilo kada i sa bilo kojeg mjesta. Korisnici mogu brzo pronaći i dijeliti svoje datoteke koje su im potrebne, bilo da ih drugi dijele ili sami izrađuju, uz mogućnost zaštite lozinkom, isteka veze, anonimnog i potpunog dijeljenja pristupa.

OwnCloud za poduzeća nudi fileshare rješenje koje korisnicima omogućuje pristup datotekama tvrtke na bilo kojem uređaju, bilo kada, s bilo kojeg mjesta. Administrator također može upravljati, nadzirati i vršiti izmjene aktivnosti dijeljenja datoteka kako bi se osigurale mjere sigurnosti i usklađenosti na svim vašim različitim sustavima

Besprijekoran pristup postojećoj pohrani podataka

Možda ćete se zateći u zračnoj luci, restoranu, godišnjem odmoru kada će te morati brzo pristupiti svojim podacima, jer trebate nekome nešto poslati ili pogledati. U tom trenutku možda nemate vremena za pokretanje prijenosnog računala, pristup internetu, pristup VPN-u, pokretanje e-pošte, i slično. Ali zato vaš mobilni telefon s aplikacijom ownCloud omogućuje vam da pristupite svojim podacima i podijelite ih sa onima kojim želite.